Liu Jo - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Liu Jo

Liu Jo

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://magnetik.mk/liu-jo

Телефон:

075/341-689

Социјални мрежи:

Брендот Liu Jo започнува како мала текстилна фабрика и се развил во средината на 1990-тите години во голем италијански бренд на пре-а-портер мода. Истовремено еклектична, смела, современа и романтична, Лиу Joо жената е слободна да ги изрази повеќекратните нијанси на нејзината личност, ослободена од секакво расудување. Така се појавува креативната филозофија: манифест на зајакнување кој го комбинира италијанскиот стил со постојаната потрага по одлични материјали и скрупулозно внимание на деталите.
Со над 400 продавници ширум светот, продавницата Liu Jo во Ист Гејт Мол е третата продажна точка Лиу Joо во Скопје.