Kiko Milano - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Kiko Milano

Kiko Milano

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.kikocosmetics.com/en-gb/

Телефон:

071/275-539

Социјални мрежи:

„Биди она што сакаш да бидеш“, вака гласи најголемата франшиза на брендот Kiko Milano што за прв пат доаѓа во Скопје, со палета на производи во која сите дами ќе се вљубат. Нудејќи исклучителна и сериозно квалитетна понуда на козметички производи, брендот од 1997 година важи за еден од омилените на девојките, а многу наскоро ќе се уверите и зошто е тоа така. Целосно посветени на нови и подобрени производи, доаѓањето на Kiko Milano во Скопје ќе направи многу дами среќни, уживајќи во нивните колекции кои секогаш раскажуваат посебна приказна.