JYSK - East Gate Mall

Почетна > Брендови > JYSK

JYSK

Отворено секој ден

Спрат:

-02

Вебстрана:

https://jysk.mk/

Социјални мрежи:

Добредојдовте во JYSK

JYSK доставува одлична скандинавска понуда за сите што спијат и живеат. Ние сме глобален малопродажен ланец на продавници и веб-продавници, и дел од семејната група Ларс Ларсен.

Нашиот основач, Ларс Ларсен, ја отвори својата прва продавница JYSK во Архус, Данска, во 1979 година. Денес, JYSK има повеќе од 3.000 продавници во 51 земја во светот.

Со илјадници продавници низ целиот свет, често има JYSK во близина. Ова го прави брзо да го истражиме нашиот асортиман и лесно да ги донесеме производите дома.

Иако JYSK денес е глобален бизнис, компанијата се управува врз основа на нејзините скандинавски корени. Ова се рефлектира во културата на нашата компанија и начинот на кој работиме.