Galeria Collarette - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Galeria Collarette

Galeria Collarette

Отворено секој ден

Спрат:

00

Социјални мрежи:

,,Galeria Collarette” е концепт студио за ирис фотографија, каде посетителите можат да добијат фотографија од ирисот на своето око. Процесот на фотографирање трае кратко, а целата постапка до финален производ 15тина минути. Палета на понуда е доста голема и нуди можност на повеќе комбинации, како дизајн на 1 или 2 ириса на една фотографија, се до пет ириса со различен дизајн на една фотографија во разлилни големини.