Fabu Spot - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Fabu Spot

Fabu Spot

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.orbico.com.mk/

Телефон:

070/212-096

Социјални мрежи:

“FABUspot” парфимерија го отвара своето трето продажно место во Скопје, токму овде во Ист Гејт Мол, според највисоките светски стандарди во светот на козметиката.
Познати како “Anabella” парфимерии, кои оваа година се ребрендираа во “FABUspot”, уште од 2016 година ја докажуваат својата професионалност и ексклузивност, следејќи ги најновите трендови за убавина.
“FABUspot” нуди голем избор на познати брендови и висококвалитетни производи. Дел од секоја парфимерија се и шопинг асистентите, кои воедно се и консултанти на брендовите, со цел да ги упатат купувачите во вистинска насока при изборот на посакуваниот производ, според типот на кожата, потребата и желбата.
Подготовките се во завршна фаза и со нетрпение го очекуваме почетокот со работа.