Evergreen - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Evergreen

Evergreen

Отворено секој ден

Спрат:

00

Социјални мрежи:

За поубаво и позелено Скопје оваа Евергрин приказна ја доближуваме до вас.

Разиграна и со изразена естетика, впечатливо зеленило, квалитетни и здрави примероци растенија се она по кое што сме препознатливи. Покрај естетската убавина, растенијата влијаат позитивно кон нашето физичко и психичко здравје, затоа нашата цел е да ја доближиме љубовта кон растенијата кон сите генерации.Со помош на нашииот тим, веруваме дека ќе го најдете совршеното растение за вас. Со секое купено растение располагаме со совети за нега и третман за истото.

Располагаме и со креативни цветни аранжмани.