BELLINA - East Gate Mall

Почетна > Брендови > BELLINA

BELLINA

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.bellina.mk/

Телефон:

077/703-888

Социјални мрежи:

• ПРИСУТНИ НА ПАЗАРОТ ОД 2016 ГОД.
• СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ ЗА СЕРТИФИЦИРАНА ПРИРОДНА И ОРГАНСКА КОЗМЕТИКА
• БРОЈ 1 ВО ПОНУДА НА ВАКОВ ТИП ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА
• 33 БРЕНДОВИ ВО ПОРТФОЛИО , БРОЈ КОЈ ПОСТОЈАНО РАСТЕ И СЕ ЗГОЛЕМУВА
• ШИРОКА ПАЛЕТА , НАД 2000 ПРОИЗВОДИ
• ВЕБ ШОП СО ПОВЕЌЕ ОД 100.000 РЕГИСТИРАНИ КЛИЕНТИ
• ПРВА СПЕЗИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПРИРОДНА И ОРГАНСКА КОЗМЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА – BELLINA BIO-SHOP
• РАЗВИЕНИ ПРОФИЛИ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ СО ПОВЕЌЕ ОД 70.000 СЛЕДАЧИ
• ПРЕПОЗНАТЛИВ БРЕНД ПРЕКУ ПРОГРЕСИВНА МАРКЕТИНГ КАМПАЊА И СТРАТЕГИЈА