Black Friday Weekend во East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Black Friday Weekend во East Gate Mall!

image of the store

Овој Black Friday викенд за вас обезбедивме попусти во следните продавници:

·        ZARA – 40% попуст на одредени производи.

·        Bershka – до 50% попуст на одредени производи.

·        Stradivarius – 30% попуст на одредени производи.

·        Pull&Bear – 30% и 40% попуст на одредени производи.

·        Massimo Dutti – од 20% до 40% попуст на одредени производи.

·        Oysho – до 50% попуст на одредени производи.

·        Zara Home – од 20% до 40% попуст на одредени производи.

·        Carpisa – намалување до -50% на дел од колекцијата есен-зима ’23.

·        Yamamay – намалување до -50%  на дел од колекцијата есен ’23.

·        Liu Jo – намалување до -50% на дел од колекцијата есен-зима ’23.

·        Patrizia – Pepe – намалување до -50% на дел од колекцијата есен-зима ’23.

·        Twinset – намалување до –50% на дел од колекцијата есен-зима ’23.

·        Fashion&Friends –30% на сè есен зима колекција.

·        Timberland –30% на сè есен зима колекција.

·        Hugo – 30% на сè есен зима колекција.

·        Kiko Milano – до -50% на селектирани артикли.

·        Mango – 30% на сè есен-зима колекција.

·        Springfield – 30% на сè есен-зима колекција.

·        Parfois – 30% на сè есен-зима колекција.

·        Okaidi – 30% на сè есен-зима колекција.

·        Dan John –30% на сè есен-зима колекција.

·        Sinsay – 40% попуст на одрдени производи.

·        Reserved – 40% попуст на одрдени производи.

·        CROPP – 50% попуст на второ парче.

·        Mohito – Black Friday понуда.

·        Tiffany – 20% попуст на цела колекција

·        Yamala – до 50% попуст на одредени модели есен колекција 23.

·        Buzz – до 40% попуст.

·        Nike – до 30% попуст.

·        Sport Reality – од 20% до 60% попуст.

·        Under Armor – од 20% до 40% попуст.

·        Sport Vision – од 20% до 50% попуст.

·        Intersport – 40% попуст на нова колекција, 30% на се останато.

·        Sizeer – 40% попуст на нова колекција, 30% на се останато.

·        SportM – 40% попуст на нова колекција, 30% на се останато.

·        Adidas – 40% попуст на нова колекција, 30% на се останато.

·        Calliope – 40% попуст со сметка над 4999ден.

·        Kegi Shoes – до 50% попуст.

·        Literatura – до 70% попуст.

·        MyTime – до 50% попуст на селектирани прооизводи.

·        LTB – до 20% попуст.

·        Beosport – до 50% попуст.

·        Kick & Hills – до 50% попуст.

·        Dioptra – до 70% попуст.

·        Pandora – 20% попуст на одредени производи.

·        Solis Silver – до 15% попуст.

·        Intimissimi –  до 50% попуст на одредени производи.

·        JYSK – до 60% попуст.

·        U.S. POLO ASSN – 30% попуст на цела колекција

·        Extreme Intimo– од 10% до 50% попуст.

·        Mond – 40% попуст на селектирани брендови.

·        Daron – 30% попуст на сите третмани.

·        Prima Optics – 50% попуст на сите очила за диоптрија.

·        Obag – до 50% попуст на селектирани производи.

·        Galerija – Специјална PlayStation 5 понуда

·        Prosvetno Delo – до 50% попуст.

·        Neptun – до 60% попуст.

·        Duki Dаso – до 50% попуст.

·        Sara Fashion – до 50% попуст.

·        Tudors – 25% попуст на цела колекција

·        Original Marines – до 40% попуст.

·        Еnci Menci – до 40% попуст.

·        Krsh  до 40% попуст на одредени производи.

·        Carters – до 30% попуст на одредени производи.

·        Kares – 15% попуст на цела колекција.

·        SanSirro – до 20% попуст.

·        Оffice Plus – до 70% попуст на одредени производи.

·        House of Samsonite – до 40% попуст на одредени артикли,

·        Fabu Spot– до 25% попуст на цели брендови, до 40% попуст на одредени производи.

·        Bozinovski – до 70% попуст.

·        Boutique de la Parfumerie  – 30% попуст на одредени парфеми.

·        Palestra – 5+1 медицинска масажа 50 мин. , 5+1 акопунктура.

·        Gant – 30% попуст на цела колекција,

·        Label Nue – 20% попуст на се.

·        Tommy Hilfiger – 30% попуст на цела колекција,

·        Calvin Klein Jeans – 30% попуст на цела колекција.

·        L’OCCITANE – Black Friday понуди на сетови и колекции.

·        Kigili – до 50% на одредени производи.

·        DeFacto – купи 3 плати 2.

·        Max Optika – до 70% попуст.              

·        Gаbbiacci – 50% на сите производи.

·        Saat&Saat – 20% на сите производи + дополнителни 20% на одредени часовници.

·        XYZ – 30% на цела колекција.

·        Аrmani Exchange – 30% на цела колекција

·        Orsay – 30% на цела колекција.

·        Ozdilek – 30% на цела колекција.

·        Mapo City Caffe – подарок капсули со кафемат Y3 и X7.

·        Sarajeva – Black Friday понуда.

·        Bloom – до 20% попуст на парфеми

·        FabuSpot – до 40% попуст

·        Bonatti – до 50% попуст.

·        Gabbiacci – до 50% попуст на цела колекција.

·        City Fashion – до 30% на колекција есен зима

·        Cosmo – до 50% попуст.

·        5centar – до 30% попуст.

·        Dormeo – до 70% попуст.

·        BluKids – 20% попуст на цела колекција.

·        Bellina –  до 60% попуст.

·        Giotteli – 30% на цела нова колчекција, 70% на одредени артикли