Shërbime - East Gate Mall

Shërbime

East Gate Mall nuk është thjesht një qendër tregtare, East Gate Mall ofron një përvojë të plotë.

Përveç dyqaneve tërheqëse të blerjeve, ne ofrojmë gjithashtu një përzgjedhje të gjerë shërbimesh.

QASJE DHE PARKING

Vend parkim të sigurt me 4 hyrje dhe 2000 vende parkimi. Ekziston një aplikacion celular për orientimin e parkimit.

Mëso me shume

SHËRBIME PRAKTIKE

Eksploroni gamën e gjerë të shërbimeve praktike për ju dhe familjen tuaj

Mëso me shume

SHËRBIME TË QENDRËS

Ne jemi këtu për ju dhe ju ofrojmë gjithçka. Eksploroni shërbimet e qendrave tregtare.

Mëso me shume

Shërbim Wi-Fi falas!