KREDI ÇASTI PËR SHOPING NË EAST GATE MALL - East Gate Mall
?>

KREDI ÇASTI PËR SHOPING NË EAST GATE MALL

image of the store

Relaksohuni dhe plotësoni të gjitha dëshirat tuaja! Këtu është kredia e çastit për shoping e Komercijalna Bankës për në East Gate Mall.

Fitoni më shumë liri dhe shijoni blerjet e markave tuaja të preferuara në një numër të madh të pikave së shtijës në East Gate Mall.

Kredinë e çastit për shoping mund ta merrni:

  • pa vizituar bankën
  • me shumën maksimale deri në 120.000 denarë
  • me afat shlyerje deri në 60 muaj
  • pa provizion për shlyerjen e parakohshme

Shuma e miratuar e kredisë mund të përdoret disa herë brenda një periudhe prej 15 ditësh, në pikat e shitjes në East Gate Mall që janë pjesë e këtij programi.

Për më shumë informacion rreth kredisë së e çastit për shoping dhe pikave të shitjes ku mund të përdoret: https://kb.mk/instant-kredit-egm.nspx