QASJE DHE PARKING - East Gate Mall

Shërbime

QASJE DHE PARKING

PARKIM

Vend parkim të sigurt ne 2 kate me 2000 vende parkimi. Ekziston një aplikacion celular për orientimin e parkimit.

PARKIM SMART

Nuk ju kujtohet ku e parkuat makinën? Shkarkoni aplikacionin celular East Gate Mall dhe gjeni makinën tuaj ose kontrolloni sa vende janë të disponueshme.

QASJE për karroca me rrota

Të gjitha hyrjet në qendër janë të qasshme për karroca me rrota.

AUTOLAVAZH

Mega Auto Parts prezanton Mega Wash duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh lavazhi. Mega Wash mund ta gjeni në nivelin -2.

SHËRBIME TË MAKINAVE

Vizitoni Kontrollorët e Shërbimit Automatik të Nivelit -2 dhe Nivelit-1

Shërbim Wi-Fi falas!