Услуги - East Gate Mall

Услуги

East Gate Mall не е само трговски центар.
„Ист Гејт“ нуди целосно искуство.

Покрај атрактивните шопинг продавници, нудиме и широк избор на услуги.

ПРИСТАП И ПАРКИНГ

Безбеден паркинг простор со 4 влеза и 2000 места за паркирање. Достапна е мобилна апликација за ориентација за паркирање.

Повеќе

ПРАКТИЧНИ УСЛУГИ

Истражете го широкиот избор на практични услуги за вас и вашето семејство.

Повеќе

УСЛУГИ НА ЦЕНТАРОТ

Ние сме тука за вас и ви ги обезбедуваме сите работи. Истражете ги услугите на трговскиот центар.

Повеќе

Бесплатна Wi-Fi услуга!