Vendndodhja - East Gate Mall

Informacione për Qendrën Tregtare

East Gate Mall është qendra tregtare më e madhe në rajon që ofron aktivitete gjatë gjithë ditës për vizitorët dhe përvojën më tërheqëse të blerjeve të mundshme

Orari i punës

Hapur nga e hëna deri të dielën

Nga e hëna në të shtunë
10:00 - 22:00 часот
Тë dielën
10:00 - 20:00

SI TË MBËRRINI TEK EAST GATE MALL

I vendosur vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit, East Gate Mall ka lidhje të shkëlqyera me të gjitha pjesët e Shkupit dhe ofron lidhje të shkëlqyera rajonale me autostradën M4 dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.

TransportI publik

2 – Saraj-Avtokomandë
2A – Saraj-Avtokomandë
50 – Qendra Klinike - Hipodrom
16 – Przinë - Hekuri
12 – Saraj-Avtokomandë
45 – Qendra e Transportit - M.A. Çento

Hyrjet

01 – Hyrja kryesore - Rruga Belasica 2
02 – Hyrja kryesore e makinave - Blvd. Goce Dellçev
03 – Hyrja në veri Automjet 1
04 – Hyrja në veri Automjet 2
05 – Hyrja kryesore në Lindje

Hapja e hershme

Hapur nga e hëna deri të dielën

Supermarket:
09:00 - 22:00

Restorante:
08:30 - 01:00

Farmacitë:
10:00 - 22:00

Palestra Fitnes:
E hene e premte
06:00 - 22:00
E shtune e diele
08:00 - 22:00

Vendndodhja