SHËRBIME PRAKTIKE - East Gate Mall

Shërbime

SHËRBIME PRAKTIKE

Qasje Wi-Fi

Pavarësisht nëse dëshironi të lidheni në Facebook ose Instagram ose të vizitoni uebfaqen tuaj të preferuar, shërbimi ynë falas Wi-Fi do t'ju ndihmojë.

TUALETET

Tualete të sigurta dhe të pastra janë të disponueshme në të gjitha katet, ndërsa dhomat e fëmijëve janë të disponueshme në katin përdhesë dhe të parë për të gjitha nënat.

QENDRËR PËR KAFSHË SHTËPIAKE

Po vini me kafshën tuaj? 5center do të kujdeset për qenin ose macen tuaj. Ofrohet një parukier për kafshët shtëpiake, ndërhyrje të vogla dhe qëndrimi ditor për kafshët shtëpiake.

SHËRBIMI LAVANDERIE

Fresh Express është një dyqan pastrimi kimik që punon me makineri të ndryshme pastrimi, secila me karakteristika specifike. Ndodhet ne katin e 2

ZYRA KËMBIMI VALUTASH

Zyra Exchange ndodhet në katin e parë.

POSTA

Gjeni Postën e Maqedonisë në nivelin -1 dhe dërgoni ose merrni paketat tuaja.

LOCKER ROOMS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.