Leasing - East Gate Mall

Leasing

Eksploroni mundësitë e qiradhënies për markën tuaj.

Hapni dyqanin apo kioskun tuaj të ri në East Gate Mall dhe bëhuni pjesë e qendrës së re urbane të qytetit të Shkupit. E vendosur vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit, East Gate Mall ka 160,000 m2 sipërfaqe totale e ndërtuar (TBA), nga e cila 57,000 m2 sipërfaqe neto me qira. Si një nga qendrat më të mëdha tregtare dhe argëtuese në rajon, East Gate Mall është zgjedhja numër një kur bëhet fjalë për blerjet me më shumë se 220 marka të disponueshme.

FORMULARI PËR KONTAKT I LIZINGUT

Bëhuni pjesë e familjes East Gate Mall

E presim kërkesën tuaj dhe do t'ju kontaktojmë menjëherë.

E presim kërkesën tuaj dhe do t'ju kontaktojmë menjëherë.