SHËRBIME TË QENDRËS - East Gate Mall

Shërbime

SHËRBIME TË QENDRËS

Organizoni eventin tuaj në East Gate Mall

East Gate Mall është një vend ku pazari, argëtimi dhe gastronomia bashkohen për të krijuar përvojën më të mirë të mundshme. Dëshironi të organizoni ngjarjen tuaj në East Gate Mall? Na kontaktoni dhe eksploroni mundësitë.

MOBILE APPLICATION

Download our mobile app and never miss a thing

Download our mobile app and stay up to date with all the news, promotions and upcoming events. Control your notifications and never miss a thing happening at East Gate Mall.