Откријте го светот на Штрумфовите во East Gate Mall! - East Gate Mall
Назад

Откријте го светот на Штрумфовите во East Gate Mall!

image of the store

Штрумфовите пристигнаа во East Gate Mall и удобно се сместија во нивното магично село.

Од 18 ноември до 9 декември дојдете на дружење и на штрумфастична забава во нашето интерактивно Штрумфосело.

Тука ве очекуваат печурка-куќарките на Штрумфовите, лабораторијата на Велештрумф, салонот за убавина на Штрумфета, кафезот на Гаргамел и многу други забавни активности, креативни работилници, како и фотографирање со вашите омилени Штрумфови.

Распоред на претстави:
Вторник, четврток и петок од 18:00 часот

Сабота и недела од 13:00 и од 18:00 часот

Ве очекуваме на забава и незаборавно дружење во Штрумфоселото.