Фестивал на чоколадата - East Gate Mall
Назад

Фестивал на чоколадата

image of the store

Повелете на најслаткиот настан во трговскиот центар East Gate Mall, кој се отвора официјално на 22 февруари во 17:00 часот!

Уживајте во слатките задоволства на нашиот претстоен фестивал на чоколадатa! Придружете ни се од 22 до 26 февруари и уживајте во деновите исполнети со вкусни задоволства, забавни активности и многу изненадувања.

Откријте ја џунглата со палми од каде расте какаото, сликајте се со чоколадната куќичка на Ивица и Марица, и погледнете како изгледа процесот на производство на превкусни чоколадни производи.

Погледнете ја МАПАТА НА ФЕСТИВАЛОТ на ЧОКОЛАДАТА:

Официјално отворање
22.02.2023 – 17:00h

ЏУНГЛА – МУЗЕЈ – ЕКСПО – ПРОЦЕС на ПРОИЗВОДСТВО
нон стоп во рамки на времетраење

ВИТАМИНКА
ЧОКОЛАДНА КУЌИЧКА од приказната на браќата Грим

Дегустација на HAPPY чоколада
Четврток – Петок 10:00 – 12:30 и 17:00-21:00

Дегустација HAPPY со ИВИЦА И МАРИЦА
САБОТА И НЕДЕЛА 12:00 – 18:00

ВИНЧИНИ РАБОТИЛНИЦИ ,,Направи твоја чоколада” so Ricky maskota
Приказ на производство технолози
• Петок 15:00 – 20:00
• Сабота 15:00 – 20:00

ЕВРОПА РАБОТИЛНИЦА

Термини
четврток и петок почеток од 10:00 и почеток од 12:00
сабота и недела почеток од 12:00 и почеток од 14:00

 

 

Дојдете. Дегустирајте. Уживајте!