Работилница за новогодишни декорации - East Gate Mall
Назад

Работилница за новогодишни декорации

image of the store

Во East Gate Mall ги имаме најубавите работилници! На 13 декември, вторник со почеток од 18:00 часот заедно со Office Plus ќе декорираме украси и лампиони за новогодишната елка.