Работа - East Gate Mall

Работа

Стани дел од динамичниот тим на East Gate Mall и работи во еден од најголемите шопинг центри во регионот.

Станете дел од динамичниот тим на East Gate Mall и работете во еден од најголемите трговски центри во регионот. Заедно ќе го создадеме најдоброто можно искуство за купување и забава.

Прикачете го вашето CV (задолжително)*

Дозволени типови датотеки: .pdf, .doc, .docx