Black Friday во East Gate Mall! - East Gate Mall
Назад

Black Friday во East Gate Mall!

image of the store

Кога станува збор за најголемите понуди и попусти овој Black Friday, East Gate Mall е вашата најдобра дестинација за пазарување. Подгответе ја вашата листа и не пропуштајте ги најниските цени на вашите омилени марки за оваа сезона!
Еуфоријата за Black Friday во нашите продавници почнува на 23 ноември и ќе трае до 27 ноември.
Ве очекуваме во East Gate Mall на неверојатно искуство во пазарувањето.

5 Центар – од 23 до 25 ноември 15 % попуст на целиот асортиман,
Apoxylo – од 23 до 27 ноември 25 % попуст на чанти и на паричници и 40 % попуст на накит
Armani – од 24 до 27 ноември 20 % намалување на целата колекција
B-Watch – од 23 до 25 ноември 50 % попуст на марките Daniel Klein и Strand
Babor – од 25 до 27 ноември намалување до 30 %
Bella – од 21 до 28 ноември до 50 % намалување на целата колекција
Bershka – 25 ноември до 50 % намалување на селектираните производи
Biana – од 23 до 27 ноември до 30 % попуст
Bloom – од 25 до 27 ноември за купени 2 парфема добивате еден подарок
Bonatti – од 23 до 27 ноември 30 % попуст на сѐ и 50 % на одредени производи
Bubble bar – на 25 ноември 10 % попуст на сите видови Bubble Tea
Buzz – од 21 до 27 ноември до 30 % попуст на целиот асортиман
Calzedonia – од 21 до 28 ноември 20 % намалување на сите производи и 50 % на селектираните
производи
Car Box – од 25 до 27 ноември попуст од 20% на целиот асортиман
Carter’s – од 23 до 25 ноември попуст од 10 % до 50 %
Comodita – до 75 % попуст
Dan John – до 30% намалување
De Facto – од 25 до 27 ноември купи 1 и добиј 50 % попуст на вториот производ
Dormeo Home – заштедете до 70%
Duki Daso – од 23 до 28 ноември до 50 % намалување
Enci Menci – од 21 до 28 ноември до 50 % намалување
Fashion & Friends – до 30% намалување
Gabbiacci – од 23 до 27 ноември 50 % намалување на целата колекција
Galerija – од 18 до 28 ноември попусти до 75 %
Giotelli – од 23 до 27 ноември 50% намалување на првиот производ, 60% намалување на вториот
производ и 70% намалување на третиот производ
H&M – на 25 ноември 20% намалување
House – од 25 до 27 ноември 20 % попуст на сите производи
*со сметка од минимум 1.200 денари
House of Samsonite – од 21 до 28 ноември до 50 % попуст на селектираните производи
Hugo – до 30% намалување
Intimissimi – од 21 до 25 ноември до 50 % попуст на селектираните артикли
Jysk – од 21 до 27 ноември од 20% до 70% намалување
Kares – од 23 до 28 ноември до 50 % попуст на одредени производи
Kiko Milano – до 30% намлување
Krsh – од 23 до 25 ноември до 60% намалување
Krusel – од 23 до 27 ноември намалување на селектираните производи
La Familia – од 23 до 27 ноември намалување одредени производи
Linea – од 23 до 27 ноември 20 % попуст на целиот асортиман
Literatura – од 23 до 25 ноември намалување до 70 %
LTB – 20 % попуст на новата колекција
Mango – до 30% намалување
Marfi Macaroons – од 25 до 27 ноември средна торта од 650 + 20 макаронс за 900 денари
Massimo Dutti – 25 ноември до 40 % попуст на селектираните производи
Max Optika – попусти од 18 до 26 ноември
Miss Spice – од 24 до 27 ноември до 40 % намалување
Mohito – намалување одредени производи
My Time – од 23 до 25 ноември 50 % попуст на селектираната група производи
Neptun – од 23 до 28 ноември најголеми попусти во годината
Obag – од 23 до 27 ноември до 40 % намалување
Office Plus – од 21 до 28 ноември до 50 % попуст на селектираните производи
Okaidi – до 30% намалување
Oliver Weber – од 24 до 27 ноември 20 % намалување на целата колекција
Opposite – од 18 до 30 ноември со купување еден производ, вториот го добивате за 1 денар
Original Marines – од 23 до 25 ноември до 30 % попуст на одредени производи
Orsay – од 25 до 27 ноември намалување до 50 %
Oysho – 25 ноември до 50 % попуст на одредени производи
Ozdilek – од 24 до 27 ноември од 30 % до 50 % попуст на одредени артикли
Pandora – од 25 до 27 ноември намаление од 20%
Polleo Sport – од 25 до 27 ноември со секој купен Optimum Nutrition ON Gold Whey 2,27 кг добијте
шејкер Polleo Sport
Prima Optika – од 21 до 27 ноември 50 % попуст на сите очила со диоптер
Pull and Bear – 25 ноември до 40 % попуст на селектираните производи
Reserved – од 25 до 27 ноември 20 % намалување на сите артикли
Sara Fashion – од 21 до 27 ноември до 60 % намалување
Sinsay – од 25 до 27 ноември 20 % попуст на сите артикли
Sport Reality – од 21 до 27 ноември од 20 % до 60 % попуст на целиот асортиман
Sport Vision – од 21 до 27 ноември до 30 % намалување
Springfield – до 30% намалување
Stradivarus – 25 ноември до 40 % попуст на селектираните производи
Subra – од 25 до 27 ноември до 30 % намалување
Tezenis – од 21 до 27 ноември 20 % попуст на сѐ и 50 % намалување на селектираните производи
Timberland – до 30% намалување
Tinex – од 23 до 27 ноември намалување одредени артикли
Tom Tailor – од 24 до 27 ноември 30 % попуст на сите артикли
Tudors – од 24 до 28 ноември 20 % попуст на целиот асортиман
Under Armour – од 21 до 27 ноември од 20 % до 40 % намалување на целиот асортиман
XYZ – од 24 до 27 ноември 20 % намалување на целата колекција
Yamamay – 50 % намалување
Zara – 25 ноември 40 % попуст на селектираните производи
Zara Home – 25 ноември до 20 % намалување на селектираните производи
Zen Diamond – до 30 % намалување