Playmobil po vjen në East Gate Mall - East Gate Mall
?>

Playmobil po vjen në East Gate Mall

image of the store

Në bashkëpunim me Krsh, për herë të parë në vendin tonë, East Gate Mall do të jetë nikoqir i  Playmobil Novelmore.

Nga data 8 shtator deri më 10 tetor, të vegjlit do të kenë mundësinë të miqësohen me heronjtë e Playmobil në mbretërinë e Novelmore.

Objekti i Playmobil Novelmore do të jetë në katin e parë. Nuk kërkohet të caktoni takim, ai do të funksionojë në bazë të parimit – i pari vjen i pari shërbehet.

Playmobil Novelmore do të jetë i hapur nga e hëna deri të dielën nga ora 12:00 deri në 20:00.

Deri në 30 fëmijë lejohen të jenë në mjedis në të njëjtën kohë, ndërsa zonat e lojërave ndahen sipas moshës së tyre.

Lodrat Playmobil i gjeni në dyqanin Krsh në East Gate Mall.

RREPTËSISHT NDALOHET HYRJA E PRINDËRVE, KUJDESTARËVE LIGJOR DHE PERSONAVE TË RRITUR  NË KËTË OBJEKT!

RREGULLAT E OBJEKTIT

PËR SIGURINË E FËMIJËVE TONË NË OBJEKTIN PLAYMOBIL ËSHTË RREPTËSISHT E NDALUAR:

  • Pirja e duhanit duke përfshirë cigaret elektronike;
  • Ushqime dhe pije në të gjitha zonat ku fëmijët luajnë;
  • Fëmijët qëndrojnë në objekt pa praninë e prindërve të tyre;
  • Që fëmijët të ngjiten në elemente dekorative, duke përfshirë tavolina dhe karrige;
  • Që fëmijët të vrapojnë brenda objektit, për shkak të rrezikut të rënies dhe lëndimeve;
  • Zhvendosja e tavolinave, karrigeve dhe lodrave;
  • Lodrat janë të ndara në bazë tematike dhe për këtë arsye nuk lejohet lëvizja e tyre nga një zonë në tjetrën;
  • Për arsye sigurie, fëmijët nën 4 vjeç lejohen të luajnë në zonën 1, 2 dhe 3;
  • Prindërit dhe shoqëruesit janë vetëm përgjegjës për fëmijët e tyre gjatë qëndrimit të tyre në objektin PLAYMOBIL.
  • Për çdo dëm të shkaktuar nga një vizitor ose nga fëmijët përgjegjës është prindi ose kujdestari ligjor.