Zbuloni të ardhmen e vozitjes në East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Zbuloni të ardhmen e vozitjes në East Gate Mall!

image of the store

Ju ftojmë në Ditët e Makinave Elektrike, të mbështetura nga Sparkasse Leasing, ku importuesit më të famshëm dhe novator të makinave elektrike dhe hibride do të paraqesin automjetet e tyre. Ky është shansi juaj për t’u njohur nga afër me të ardhmen e makinave elektrike.

Eksploroni modele novatore nga Porsche, Audi, Volkswagen, Renault, Dacia, FIAT, Citroën, Jeep, Kia, Tesla, Seres, Galeria All Electric dhe Motocentar.

Na bashkohuni nga data 16-22 Nëntor. Të ecim drejt së ardhmes së bashku, në Ditët e Makinave Elektrike në East Gate Mall!