OFERTA FESTIVE NË EAST GATE MALL! - East Gate Mall
?>

OFERTA FESTIVE NË EAST GATE MALL!

image of the store

Festoni pranverën dhe sezonin e ri me stil të ri.

Rinovoni veten me pjesë moderne nga koleksionet e reja të markave të famshme ose surprizoni të dashurit tuaj me një gjest të vogël vëmendjeje nga asortimenti i madh i ofertave.

Kaloni kohë me miqtë duke pirë kafe apo me familjen për drekë.

Për këto Pashkë jini në East Gate Mall dhe përfitoni nga ofertat e festive.