Shikoni Kupën e Botës në terrenin tuaj në EastGateMall - East Gate Mall
Kthehu

Shikoni Kupën e Botës në terrenin tuaj në EastGateMall

image of the store

Kupa e Botës e këtij viti – Katar 2022 do të ndiqet dhe komentohet drejtpërdrejt në East Gate Mall me Sport Radio 90.30 FM. Ejani së bashku me të dashurit tuaj dhe kënaquni duke parë ndeshje futbolli. Kupa e Botës me ndeshjen hapëse mes Katarit dhe Ekuadorit me fillim nga ora 17:00 në datën 20 nëntor (e diel) dhe çdo ditë deri më 2 dhjetor do të mund të ndiqni nga një ndeshje brenda ditës. Shikoni listën e ndeshjeve dhe organizoni ardhjen tuaj East Gate Mall:

 

DITA KOHA NDESHJA
20 NËNTOR / e diel 17:00 KATAR – EKUADOR (hapja)
21 NËNTOR / e hënë 17:00 SENEGAL – HOLANDË
22 NËNTOR / e martë 17:00 MEKSIKO – POLONIA
23 NËNTOR / e mërkurë 17:00 SPANJË – KOSTA RIKA
24 NËNTOR / e enjte 20:00 BRAZIL – SERBI
25 NËNTOR / e premte 20:00 ANGLI – SHBA
26 NËNTOR / e shtunë 17:00 FRANCË – DANIMARKË
27 NËNTOR / e diel 17:00 KROACI – KANADA
28 NËNTOR / e hënë 17:00 BRAZIL – ZVICËR
29 NËNTOR / e martë 20:00 UELS – ANGLI
30 NËNTOR / e mërkurë 20:00 POLONI – ARGJENTINË
1 DHJETOR / e enjte 16:00 KROACI – BELGJIKË
2 DHJETOR / e premte 20:00 SERBI – ZVICËR

 

 

Në këndin sportiv, merrni pjesë në sfidën tonë të futbollit dhe merrni super shpërblime për çdo gol.

Rregullat për pjesëmarrje:

Me çdo faturë më të lartë se 2.000 denarë në qendrën tregtare, ju keni të drejtën e një goditjeje në këndin sportiv. Llogaritë janë për përdorim të vetëm dhe mund të përdoren për të marrë pjesë në aktivitet një herë. Këndi sportiv për entuziastët e futbollit do të jetë i hapur vetëm gjatë komentimit me Sport Radio në East Gate Mall. Shihni tabelën e mësipërme për datat dhe oraret e sakta të ndeshjeve.

Shikoni botërorin në terrenin tuaj. Shikoni botërorin në East Gate Mall.

 

Ju presim për shoqërim të këndshëm!