Twinset - East Gate Mall

Homepage > Marka > Twinset

Twinset

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

075/341-575

TWINSET u themelua në Karpi (Modena) në vitin 1987. Koleksionet, të cilat fillimisht u fokusuan tek trikotazhet e sofistikuara, janë zgjeruar me kalimin e viteve dhe kanë ofruar, përmes veshjeve dhe aksesorëve, një pamje të plotë për femra dhe vajza. Sot, shija femërore e përjetshme dhe romantike e markës është në të gjitha linjat e saj: nga Twinset Milano te koleksioni i ri Actitude tek U&B TWINSET për koleksionin e veshjeve të brendshme të udhëtimit dhe veshjeve të plazhit, si dhe koleksione për vajza. Kompania u ble nga Carlisle Group përmes një riblerjeje në korrik 2012. Në korrik 2015, për të zgjeruar më tej biznesin e saj ndërkombëtarisht, kompania iu nënshtrua një riorganizimi menaxherial dhe ristrukturimit të kapitalit të saj, me emërimin e Alessandro Varisco si CEO. Sot, struktura e kapitalit të TWINSET është 100% në pronësi të Grupit Carlisle. TWINSET tani ka vendndodhje të rëndësishme zyrash. Selia dhe fabrika e prodhimit janë në Karpi (Modena), në një kompleks arkitekturor futuristik prej 16 mijë metrash katrorë. Ndërkohë, zyrat dhe showroom-i janë në Milano në Via Maroncelli 14, një vend strategjik në qendër të qytetit.