Sarajeva Steak House - East Gate Mall

Homepage > Marka > Sarajeva Steak House

Sarajeva Steak House

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://sarajevasteakhouse.mk/

Kontakto:

078/222-233

Mediat sociale:

“Tradita e skarës e krijuar nga familjet Begler dhe Agalar nga fundi i viteve ’50 në Sarajevë, fundi i viteve ’60 në Prizren dhe fundi i viteve ’70 në Prishtinë sot përbën themelin e Sarajeva Steak House dhe Grill Saraeva.

Markimi gradual filloi nga Sarajeva Grill në Prishtinë në vitin 2007, i kurorëzuar në vitin 2010 me hapjen e Sarajeva Grill në Albi Mall dhe në vitin 2012 në Albi Outlet, për të vazhduar bashkëpunimin me partnerët në hapjen e Sarajeva Steak House në Marigona, Albi Mall dhe Rruga B.

Sarajeva Steak House sot feston një traditë të gjatë duke ofruar: ushqim cilësor me një menu të përgatitur nga shefat e kuzhinës dhe Barbecue për të kënaqur shijen dhe dëshirat e klientëve; një ambient modern dhe relaksues për respektimin e çdo personi; si dhe shërbim superior për t’i surprizuar çdo herë.

Disiplina, durimi dhe pastërtia janë vlerat e hershme të Sarajevës, të cilat sot në Sarajeva Steak House plotësohen me inovacion, teknologji dhe marketing, duke e bërë atë lider sektori në Kosovë.
“Saraeva Steak House beson në mikpritjen dhe synon të sigurojë kënaqësi për klientët e saj me çdo kusht.”