Qunto Cigars - East Gate Mall

Homepage > Marka > Qunto Cigars

Qunto Cigars

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://quntocigars.com/

Kontakto:

076/244-442

Mediat sociale:

“Kjo seri purosh është një projekt i aktorit Blerim Destani, një dashamirës i purove i cili ka investuar shumë kohë dhe pasion në zhvillimin e këtyre purove. Ai është me origjinë shqiptare dhe i rritur në Gjermani. Edhe pse e ka bazën në Gjermani, ai gjendet shpeshherë diku në botë gjatë 20 viteve të fundit, ai është paraqitur në filma dhe seriale të shumta aksioni që i kanë sjellë famë të madhe.

Ndër të tjera, mund ta shohim në një film që është xhiruar në vitin 2018 me John Travolta dhe Morgan Freeman.

Nocioni “Qunto” ka një konotacion shumë pozitiv në familjen e tij. Gjyshi i tij, për shembull, do ta përdorte atë atribut kur donte të shprehej se dikush ka një të ardhme të madhe përpara, se do të zhvillohet mirë dhe në përgjithësi, kur dikush duket i destinuar të bëhet në diçka të madhe. Meqe ra fjala, shqiptohet “Dshunto”, nese dikush pyet si duhet shqiptuar kjo gjuhe optike!

Purot prodhohen në butikun e vogël dhe të bukur të fabrikës së purove Vegas Santiago në Kosta Rika. Mbulesa është një H-2000 plotësisht me shkëlqim nga Ekuadori. Blerimi zgjodhi edhe një gjethe nga ky vend i Amerikës së Jugut si mjet lidhës, ndërsa përmbajtja është një përzierje aromatike e duhanit domenikan dhe peruan të rafinuar me pak duhan të Kosta Rikës.

Përzierja harmonike që mishërojnë këto puro e bën punën e vështirë të nevojshme për t’i prodhuar ato një udhëtim të vlefshëm dhe akoma më të çmueshëm. “Këtu një adhurues i shndërron shumë bukur preferencat e tij të shijes në një përzierje që me siguri do të bindë adhuruesit e tjerë të purove!