Mega Auto Parts - East Gate Mall

Homepage > Marka > Mega Auto Parts

Mega Auto Parts

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://www.megaauto.com.mk

Kontakto:

071/275-697

Mediat sociale:

Mega Auto Parts është një importues dhe distributor i pjesëve të automjeteve nga prodhuesit e njohur gjermanë (dhe europiano perëndimor) të pjesëve të automjeteve, të cilat në përgjithësi janë të parat që instalohen në shumë automjete. Mega Auto Parts është kompani me kapital maqedonas, e themeluar në maj të vitit 1998 me seli në Shkup. Veprimtaria kryesore e Mega Auto Parts është shitja me shumicë dhe distribuimi i autopjesëve në R. Maqedonisë së Veriut, e udhëhequr nga ideja e biznesit për përfaqësimin e pjesëve rezervë origjinale me origjinë gjermane. Mega Auto Parts disponon nje hapesire administrative-depo 2000m2 per shitje me shumice, ndodhet ne Rrugën e Kaçanikut, nr.146 dhe me sallone me pakicë të vendosura në Çair, Taftalixhe, Çento, Kisela Voda (Prvomajska), Tetovë, Kumanovë, Ohër, Kërçovë, Strugë, në çdo kohë të gatshëm për të ofruar shërbim të lartë dhe cilësor. Mega Auto Parts është një kompani që në përvojën e saj të deritanishme ka arritur të fitojë një reputacion si një kompani shumë e organizuar dhe njohje në ofrimin e pjesëve të automjeteve me cilësi të lartë, shërbim të lartë dhe profesionalizëm në punë. Mega Auto Parts ka më shumë se 40,000 pozicione aksionesh nga 78 prodhues të njohur gjermanë të pjesëve të automjeteve. Punonjësit e Mega Auto Parts punojnë çdo ditë për të përmirësuar aftësitë e tyre në punë dhe ndjekin në mënyrë aktive trendet në industrinë e automobilave duke marrë pjesë në trajnime, seminare dhe prezantime të ndryshme, në mënyrë që të ofrojnë shërbim më të mirë për klientët e tyre. Mega Auto Parts bashkëpunon me më shumë se 500 dyqane, servise dhe distributore të autorizuar të makinave në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë dhe me këtë është një nga kompanitë më të mëdha në biznesin e pjesëve të automobilave AFTERMARKET. Sot, Mega Auto Parts ka mbi 50 punëtorë të cilët kujdesen që shërbimi ndaj klientit të jetë në nivelin më të lartë të mundshëm.