Literatura Superstore - East Gate Mall

Homepage > Marka > Literatura Superstore

Literatura Superstore

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.literatura.mk

Kontakto:

078/475-289

Mediat sociale:

Libraritë “Literatura.mk” sjellin trendet botërore të librarive, duke kënaqur shijen edhe të libradashësve më të zgjedhur. “Literatura.mk”, e cila filloi si dyqan online (www.literatura.mk), tani ka tetë librari të specializuara të bazuara në vendet më të shpeshta në Shkup dhe Manastir, e së shpejti edhe në Strumicë.
Në libraritë Literatura.mk Superstore ka një përzgjedhje të madhe të letërsisë artistike, letërsisë për fëmijë, letërsisë profesionale dhe materialeve edukative në disa gjuhë, nga shtëpitë botuese më të mëdha vendase dhe të huaja. Në hapësirën e projektuar në mënyrë moderne arkitektonike ka disa përmbajtje: mjete zyre, mjete shkollore, botime didaktike dhe edukative, por edhe ndihmesa për art dhe dizajn, si dhe punime artizanale. Theks i veçantë i kushtohet programit të dhuratave: fletore, planifikues, gota, bluza, karta, magnet dhe më shumë. Në të mund të gjeni edhe dhurata luksoze, produkte të stilistëve për shtëpi dhe zyrë. Libraria disponon gjithashtu një gamë të gjerë lodrash për fëmijë deri në 14 vjeç nga disa marka të njohura botërore.
“Libraritë janë projektuar edhe si vende për ngjarje të ndryshme kulturore, promovime librash, koncerte, prezantime biznesi dhe xhirime”.