Astra Casino - East Gate Mall

Homepage > Marka > Astra Casino

Astra Casino

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

http://astracasino.mk/

Kontakto:

071/275-776

Mediat sociale:

Astra Casino (anëtar i Grupit Novomatic, Austri) është marka kryesore në industrinë e organizatorëve të lojërave të fatit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ajo u ofron vizitorëve një ambient luksoz, pajisje moderne, ruletë dhe lojëra për argëtim maksimal dhe përvojë të pazakontë të lojërave.”