Astra Casino - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Astra Casino

Astra Casino

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

http://astracasino.mk/

Телефон:

071/275-776

Социјални мрежи:

Астра Казино (членка на групација Новоматик, Австрија) е водечкиот бренд во индустријата на приредувачи на игра на среќа во Р. Северна Македонија.

На посетителите им нуди луксузен амбиент, најсовремени апарати, рулети и игри за максимална забава и несекојдневно играчко искуство.