Me kartat e kreditit NLB Mastercard, pushimet zgjasin më shumë këtë vit - East Gate Mall
?>

Me kartat e kreditit NLB Mastercard, pushimet zgjasin më shumë këtë vit

image of the store

Përdorni kartat tuaja NLB Mastercard gjatë dhjetorit dhe janarit dhe përfitoni nga mundësia për të fituar një nga vauçerët tanë për blerje në East Gate Mall.200 të parët që do të bëjnë transaksione prej 10.000 denarë dhe 200 të parët që do të kryejnë transaksione prej 20.000 denarë në periudhën nga 15 dhjetori 2023 deri më 15 janar 2024 do të fitojnë vauçer në vlerë prej 2.000 ose 4.000 denarë, varësisht nga shuma e transaksioneve.Në këtë promocion marrin pjesë të gjitha kartat e kreditit Mastercard të lëshuara nga NLB Bankë.
Promocioni zgjat nga data 15.12.2023 deri më 15.01.2024.

Vauçerët mund t’i mirrni prej datës 15.02.2024 deri më 01.03.2024 nga dyqani i Neptun që gjendet në kuadër të qendrës tregtare East Gate Mall, çdo ditë gjatë orarit të punës së qendrës tregtare.

Vauçerët duhet të përdoren tërësisht për shumën për të cilën janë lëshuar (2000 ose 4000 denarë), ndërsa nëse prodhimet e blera tejkalojnë shumën e vauçerit, atëherë klienti mund ta paguajë diferencën direkt në pikën e shitjes. Nëse prodhimet e blera janë për një shumë më të ulët se shuma e vauçerit, atëherë diferenca nuk do të rimbursohet, përkatësisht nuk është e mundur të ndërrohet me para në dorë. Vauçeri duhet të përdoret menjëherë, me një llogari fiskale, në një pikë shitjeje

Vauçerët mund të përdoren vetëm në pikat e mëposhtme të shitjes në East Gate Mall në periudhën nga data 15.2.2024 deri më 15.5.2024:

MyTime House La Familia Bloom
Express Manicure Sinsay JYSK Fabu Spot
Office Shoes Mohito New Age Palestra
Sketchers Office Plus Subra Original Marines
Sport M House of Samsonite Lush Chapter 3
Intersport Calliope Tinex Nike
Sizeer Polleo Sport Cosmo Sport Vison
Adidas Dioptra Optics Gant Buzz
Extreme Intimo Prima Optics Tommy Hilfiger Sport Reality
Bellina Literatura Calvin Klain Under Armor
Biana Shoes Pandora L’occitane Dan John
Prosvetno Delo City Fashion OVS Kids Mango
Liu Jo Dormeo XYZ Fashion & Friends
Patrizia Pepe Sigma Armani Exchange Kiko Milano
Twinset Krusel Orsay Timberland
Yamamay Neptun Ozdilek Hugo Boss
Carpisa Kares Mond Okaidi
Reserved Blukids Tiffany Parfois
Cropp Duki Daso Krs Springfield
5 Centar