Со НЛБ Mastercard кредитните картички годинава празниците траат подолго - East Gate Mall
?>

Со НЛБ Mastercard кредитните картички годинава празниците траат подолго

image of the store

Користете ги вашите НЛБ Mastercard картички во текот на декември и јанаури и искористете ја можноста да добиете  еден од нашите вредносни ваучери за шопинг во Ист гејт Мол.

Првите 200 кои ќе направат трансакции од 10.000 ден. и првите 200 кои ќе направат трансакции од 20.000 ден.во периодот од 15 декември 2023 до 15 јануари 2024 ќе добијат ваучер од 2.000 или од 4.000 денари во зависност од висината на трансакциите.

Во промоцијата учествуват сите Mastercard кредитни картички издадени од НЛБ банка.

Промоцијата трае од 15.12.2023 до 15.01.2024.

Ваучерите ќе може да се подигнат во периодот од 15.02.2024 година до 01.03.2024 година од продажното место Нептун сместен во трговскиот центар East Gate Mall, секој ден во рамки на работното време на трговскиот центар.

Ваучерите треба да се искористат целосно на износот на кој се издадени (2.000 или 4.000 мкд), а доколку купените производи го надминуваат износот на ваучерот, клиентот може да го доплати износот на разликата директно во продажното место. Доколку купените производи се на износ понизок од износот на ваучерот, разликата нема да биде рефундирана односно не е можна замена за готовина. Ваучерот треба да се искористи одеднаш, на една фискална сметка, на едно продажно место.

Ваучерите можат да се искористат само во следните продажните места во East Gate Mall во периодот од 15.2.2024 до 15.5.2024 година:

MyTime House La Familia Bloom
Express Manicure Sinsay JYSK Fabu Spot
Office Shoes Mohito New Age Palestra
Sketchers Office Plus Subra Original Marines
Sport M House of Samsonite Lush Chapter 3
Intersport Calliope Tinex Nike
Sizeer Polleo Sport Cosmo Sport Vison
Adidas Dioptra Optics Gant Buzz
Extreme Intimo Prima Optics Tommy Hilfiger Sport Reality
Bellina Literatura Calvin Klain Under Armor
Biana Shoes Pandora L’occitane Dan John
Prosvetno Delo City Fashion OVS Kids Mango
Liu Jo Dormeo XYZ Fashion & Friends
Patrizia Pepe Sigma Armani Exchange Kiko Milano
Twinset Krusel Orsay Timberland
Yamamay Neptun Ozdilek Hugo Boss
Carpisa Kares Mond Okaidi
Reserved Blukids Tiffany Parfois
Cropp Duki Daso Krs Springfield
5 Centar