Страшно добра забава за Halloween - East Gate Mall
Назад

Страшно добра забава за Halloween

image of the store

Духовите доаѓаат во East Gate Mall.

За најстрашниот ден во годината, Halloween, ве каниме на страшно добра забава исполнета со многу изненадувања. В недела (30.10) од 12 до 16 часот ќе се забавуваме со маскираните магионичари и со артистите на штули, а в понеделник (31.10) од 10 до 12.30 часот најмладите ќе можат да учествуваат на креативната работилница за украсување тикви.

Осмелете се, дојдете и искористете ги страшно добрите понуди.

Се гледаме! БУУУУ!