Festë tmerrësisht shumë e mirë për Halloween - East Gate Mall
Kthehu

Festë tmerrësisht shumë e mirë për Halloween

image of the store

Fantazmat po vijnë në East Gate Mall.

Për ditën më të frikshme të vitit – Halloween, ju ftojmë në festën tmerrësisht shumë të mirë Halloween të mbushur me shumë surpriza. Të dielën (30 tetor) nga ora 12:00 deri në 16:00 do të argëtohemi me magjistarët e maskuar dhe artistët në shtylla, ndërsa të hënën (31/10) nga ora 10:00 deri në 12:30 më të rinjtë do të mund të marrin pjesë në punëtori krijuese për dekorimin e kungujve.

Guxoni, ejani dhe përfitoni nga ofertat jashtëzakonisht të mira.

Shihemi! BOOOO!