Unity Voucher - East Gate Mall
Kthehu

Unity Voucher

image of the store

Palestra Fitness Center është një nga qendrat udhëheqëse të fitnesit në rajon me një sipërfaqe prej mbi 1.000m2. Funksionojmë që nga viti 2021, synimi ynë ka qenë gjithmonë të ofrojmë shërbim cilësor me çmime konkurruese! Ne po zgjerojmë vazhdimisht gamën tonë dhe po përmirësojmë shërbimin tonë për të siguruar që klientët tanë të marrin vlerën më të mirë.

Ju prezantojmë programin Unity Voucher, ku si anëtar i Palestra Fitness Center mund të merrni përfitime sa herë që blini në qendrën e fitnesit.

Si funksionon?

Karta juaj e anëtarësimit tani bëhet diçka më shumë – Tani mund të paguani me të. Duke futur një shumë të caktuar parash si kredi në kartën tuaj, çdo anëtar i Palestra Family përfiton zbritje në të gjitha produktet në barin tonë. Kredinë tuaj Unity Voucher  ju gjithashtu mund t’i përdorni ato për të rezervuar masazhin tuaj të ardhshëm Yumeiho dhe të paguani me të njëjtën. Sfidoni veten dhe përfitoni nga programi Unity Voucher në Palestra Fitness Center! 💪🏻