Black Friday në East Gate Mall! - East Gate Mall
Kthehu

Black Friday në East Gate Mall!

image of the store

Black Friday në East Gate Mall!

Kur bëhet fjalë për ofertat dhe zbritjet më të mëdha këtë Black Friday, East Gate Mall është destinacioni juaj më i mirë për blerje. Përgatitni listën tuaj dhe mos humbisni çmimet më të ulëta të markave tuaja të preferuara për këtë sezon!

Euforia e Black Friday në dyqanet tona nis më 23 Nëntor dhe do të zgjasë deri më 27 Nëntor.

Ju presim në East Gate Mall për një eksperiencë të mrekullueshme blerjeje.

5 Centar – nga data 23 deri ne 25 nëntor, 15% zbritje në të gjithë asortimentin,
Apoxylo – nga 23 deri më 27 nëntor, 25% zbritje në çantat dhe kuletat dhe 40% zbritje në bizhuteri
Armani – nga data 24 deri ne 27 nëntor, 20% zbritje në të gjithë koleksionin
B-Watch – nga data 23 deri më 25 nëntor, 50% zbritje në markat Daniel Klein dhe Strand
Babor – nga data 25 deri më 27 nëntor, zbritje deri në 30%
Bella – nga data 21 deri ne 28 nëntor, deri ne 50% zbritje në të gjithë koleksionin
Bershka – 25 nëntor zbritje deri në 50% në produktet e përzgjedhura
Biana – nga data 23 deri në 27 nëntor, deri në 30% zbritje
Bloom – nga data 25 deri ne 27 nëntor blini 2 parfume dhe merrni një dhuratë
Bonatti – nga data 23 deri ne 27 nëntor, 30% zbritje për çdo gjë dhe 50% zbritje të produkteve të
zgjedhura
Bubble bar – me 25 nëntor 10% zbritje në të gjitha llojet Bubble Tea
Buzz – nga data 21 deri ne 27 nëntor, deri ne 30% zbritje në të gjithë asortimentin
Calzedonia – nga data 21 deri më 28 nëntor, 20% zbritje për të gjitha produktet dhe -50% për produktet
e përzgjedhura
Car Box – nga data 25 deri më 27 nëntor 20% zbritje në të gjithë asortimentin
Carter’s – nga 23 deri me 25 nëntor zbritje nga 10% ne 50%
Comodita – deri në 75% zbritje
Dan John – deri 30% zbritje
De Facto – nga data 25 deri ne 27 nëntor blej 1 dhe përfito 50% zbritje për produktin e dytë
Dormeo Home – kurseni deri në 70%
Duki Daso – nga data 23 deri në 28 nëntor, deri ne 50% zbritje
Enci Menci – nga data 21 deri në 28 nëntor, deri ne 50% zbritje
Fashion & Friends – deri 30% zbritje
Gabbiacci – nga data 23 deri në 27 nëntor, deri ne 50% zbritje në të gjithë koleksionin
Galerija – nga data 18 deri në 28 nëntor, deri ne 75% zbritje
Giotelli – nga 23 deri më 27 nëntor 50% zbritje për produktin e parë, 60% zbritje për produktin e dytë
dhe 70% zbritje për produktin e tretë.
H&M – më 25 nëntor 20% zbritje
House – nga data 25 deri ne 27 nëntor 20% zbritje në të gjitha produktet
* me llogari prej së paku 1200 denarë
House of Samsonite – nga data 21 deri më 28 nëntor, deri në 50% zbritje në produkte të zgjedhura
Hugo – deri 30% zbritje
Intimissimi – nga data 21 deri më 25 nëntor, deri në 50% zbritje në artikujt e zgjedhur
Jysk – nga 21 deri më 27 nëntor zbritje nga 20% deri në 70%.
Kares – од 23 до 28 ноември до 50 % попуст на одредени производи
Kiko Milano – deri 30% zbritje
Krsh – nga 23 deri 25 nëntor deri 60% zbritje
Krusel – nga data 23 deri më 27 nëntor zbritje në produkte të përzgjedhura
La Familia – nga data 23 deri më 27 nëntor zbritje në produkte të përzgjedhura
Linea – nga data 23 deri ne 27 nëntor 20% zbritje në të gjithë asortimentin
Literatura – nga data 23 deri ne 25 nëntor, deri në 70% zbritje
LTB – 20% zbritje në koleksionin e ri
Mango – deri 30% zbritje
Marfi Macaroons – nga 25 deri më 27 nëntor tortë mesatare nga 650 + 20 macaroons për 900 denarë
Massimo Dutti – 25 nëntor, deri në 40% në produktet e përzgjedhura

Max Optika – zbritje nga data 18 deri me 26 nëntor
Miss Spice – nga data 24 deri ne 27 nëntor, deri ne 40% zbritje
Mohito – zbritje në produkte të caktuara
My Time – nga data 23 deri ne 25 nëntor, 50% zbritje në një grup të përzgjedhur produktesh.
Neptun – nga data 23 deri më 28 nëntor, zbritjet më të mëdha të vitit
Obag – nga data 23 deri më 27 nëntor, deri ne 40% zbritje
Office Plus – nga data 21 deri më 28 nëntor, deri në 50% zbritje në produktet e përzgjedhura
Okaidi – deri 30% zbritje
Oliver Weber – nga data 24 deri ne 27 nëntor, 20% zbritje në të gjithë koleksionin
Opposite – nga 18 deri më 30 nëntor, me blerjen e një produkti, të dytin e merrni për 1 denarë
Original Marines – nga data 23 deri më 25 nëntor, deri në 30% për produkte të caktuara
Orsay – nga data 25 deri ne 27 nëntor, deri në 50% zbritje
Oysho – 25 nëntor, deri në 50% zbritje në produkte të caktuara
Ozdilek – nga 24 deri më 27 nëntor, 30% deri në 50% zbritje në artikuj të zgjedhur
Pandora – nga 25 deri më 27 nëntor 20% zbritje
Polleo Sport – nga data 25 deri ne 27 nëntor, me çdo blerje Optimum Nutrition ON Gold Whey 2.27 kg.
merrni një shaker Polleo Sport
Prima Optika – nga data 21 deri më 27 nëntor 50% zbritje në të gjitha syzet me dioptri
Pull and Bear – 25 nëntor zbritje deri në 40% në produktet e përzgjedhura
Reserved – nga data 25 deri ne 27 nëntor, 20% zbritje në të gjithë artikujt
Sara Fashion – nga data 21 deri më 27 nëntor, deri në 60% zbritje
Sinsay – nga data 25 deri ne 27 nëntor, 20% zbritje në të gjithë artikujt
Sport Reality – nga 21 deri më 27 nëntor, nga 20% në 60% zbritje në të gjithë gamën
Sport Vision – nga data 21 deri më 27 nëntor, deri në 30% zbritje
Springfield – deri 30% zbritje
Stradivarus – 25 nëntor, deri në 40% në produktet e përzgjedhura
Subra – nga data 25 deri më 27 nëntor, zbritje deri në 30%.
Tezenis – nga data 21 deri në 27 nëntor, 20% zbritje në çdo gjë dhe 50% zbritje në produkte të zgjedhura
Timberland – deri 30% zbritje
Tinex – nga data 23 deri më 27 nëntor, zbritje për artikuj të caktuar
Tom Tailor – nga data 24 deri ne 27 nëntor, 30% zbritje në të gjithë artikujt
Tudors – nga data 24 deri ne 28 nëntor 20% zbritje në të gjithë asortimentin
Under Armour – nga 21 deri më 27 nëntor, nga 20% në 40% zbritje në të gjithë asortimentin
Zara – 25 Nëntor 40% ulje në produktet e përzgjedhura
Zara Home – 25 nëntor ulje deri në 20% në produktet e përzgjedhura
XYZ – nga data 24 deri ne 27 nëntor, 20% zbritje në të gjithë koleksionin
Yamamay – 50% zbritje
Zen Diamond – deri 30% zbritje