Zen Diamond - East Gate Mall

Homepage > Marka > Zen Diamond

Zen Diamond

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

071/222-136

Mediat sociale:

Zen Diamond u themelua me një trashëgimi të rrënjosur thellë familjare dhe ekspertizë në prodhimin e bizhuterive që është përcjellë në tre breza. Si ekspert i bizhuterive me diamante, Zen Diamond e përkufizon biznesin e tij si “realizimi i ëndrrave të grave me diamant”.

Nga unaza e thjeshtë moderne e diamantit deri te gjerdani i përpunuar me diamante, nga bizhuteritë me gurë të çmuar me ngjyra që vallëzojnë me diamante te ora e përjetshme e diamantit, Zen Diamond flet gjithmonë për emocione unike dhe të paharrueshme. Koleksionet e Zen Diamond nuk përfshijnë vetëm klasikët bazë si diamantët dhe unazat e martesës, por edhe dizajne bizhuterish që kombinojnë gurët e çmuar me ngjyra me diamante që mund të vishen ditë e natë. Zen Diamond prodhon gjithashtu aksesorë të ndryshëm për meshkuj, si ora, mansheta, stilolapsa, kuleta dhe rripa diamanti. Kreativiteti, mjeshtëria dhe cilësia janë vlerat thelbësore që përshkojnë bizhuteritë Zen Diamond. Të gjitha bizhuteritë Zen vijnë nga puna e thellë dhe e pasionuar e bizhuterive, mjeshtrave të aftë, të cilët janë mjeshtër në rritjen e dritës së diamanteve.
Duke qenë prodhuesi më i madh i bizhuterive me diamante në Evropë dhe Lindjen e Mesme, lejon fleksibilitetin e Zen Diamond për të përmbushur kërkesat e ndryshme të konsumatorëve duke krijuar bizhuteri me diamante në stile të ndryshme.

Gratë në shumë pjesë të botës veshin dizajne Zen. Zen Diamond është një eksportues i njohur përmes kompanive të tij jashtë shtetit në Nju Jork, Dusseldorf dhe Dubai pothuajse në çdo kontinent. “Për shkak të ekspertizës dhe njohurive të thella për menaxhimin e shitjes me pakicë, ekskluzivitetin dhe shitjen me shumicë, Zen Diamond nuk është vetëm zinxhiri më i madh i diamanteve në Turqi, por gjithashtu ka zgjeruar operacionet e tij të shitjes me pakicë jashtë vendit të tij në Shtetet e Bashkuara, vendet e Gjirit dhe Evropë.”