Tezzenis - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tezzenis

Tezzenis

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.tezenis.com/

Kontakto:

072/265-002

Mediat sociale:

Një markë me një vokacion kozmopolit falë një rrjeti dyqanesh që vazhdon të rritet: mbi 500 dyqane të përhapura në 18 vende. E lançuar në vitin 2003, marka Tezenis ka pushtuar tregun e të rinjve me koleksionet e të brendshmeve dhe veshjeve shtëpiake për gra, burra për të vegjlit. Muzikë lounge në sfond, një hapësirë e madhe dyqanesh, që të kujton një papafingo amerikane, dysheme betoni të krehur. Ky është identikiti i dyqaneve Tezenis. Pamja e dyqaneve Tezenis është kozmopolite, koleksionet janë elementare, të reja dhe “të lehta”, në zhvillim të vazhdueshëm, të përmirësuara çdo javë nga artikuj të rinj, të dedikuar jo vetëm për gratë dhe burrat, por edhe për fëmijët. Koncepti i shitjes është gjithashtu i ndryshëm: të gjithë artikujt janë në dukje dhe ju mund të zgjidhni sipas dëshirës. Politika e çmimeve është jashtëzakonisht konkurruese, duke u kujdesur për një klientelë të re që kërkon vlerë për para.