Telekom - East Gate Mall
Kthehu

Telekom

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.telekom.mk

Mediat sociale:

Makedonski Telekom është operator kryesor kombëtar i telekomunikacionit, pjesë e Grupit Deutsche Telekom që nga viti 2001. Kompania ofron shërbime për përdoruesit privatë dhe të biznesit: shërbime zanore dhe të dhënash përmes rrjetit celular dhe fiks, shërbime interneti, portofol shërbimesh konvergjente, televizion digjtal dhe zgjidhje të avancuara Cloud dhe TIK. Gjatë dy dekadave të fundit, nga operatori tradicional i telekomunikacionit, Makedonski Telekom është ndërtuar dhe pozicionuar si kompani që udhëheq digjitalizimin e shoqërisë dhe krijon vlera të qëndrueshme për të gjithë.