Sbarro - East Gate Mall

Homepage > Marka > Sbarro

Sbarro

Hapur çdo ditë

Kati

Mediat sociale:

Sbarro është zinxhir amerikan i picerive i njohur për picën e tij me stil njujorkez që shitet në copë dhe spektër të gjërë të shijeve të delikatesave italiane-amerikane. Prioriteti i Sbarro është freksia, me qëllim të shërbimit të produkteve cilësore dhe shijeve legjendare