Pandora - East Gate Mall

Homepage > Marka > Pandora

Pandora

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.pandorashop.mk

Kontakto:

072/232-307

“Është fakt i pamohueshëm që çdo femër ka momente të paharrueshme që dëshiron t’i ruajë, feminitet dhe veçanti që dëshiron të tregojë, një histori personale që dëshiron të tregojë. Ka qenë frymëzim i mjaftueshëm për lindjen e një prej markave më të njohura që zbukuron gjininë më të bukur. Pandora është një markë bizhuterie të cilësisë së lartë, të punuar me dorë, e cila shitet me çmime të përballueshme. Përveç produktit më të famshëm, byzylykut Pandora me varëse, Pandora ka edhe gjerdan, zinxhirë, vathë, unaza dhe lloje të ndryshme të byzylykëve dhe varëseve në asortimentin e saj dhe bizhuteritë femërore, që paraqesin një ndërthurje të zanateve tradicionale dhe teknologjisë moderne, ndërsa kanë rezultuar në një dizajn unik dhe kjo është ajo që e bën bizhuterinë Pandora unike në botë.
Ajo u themelua në vitin 1982 dhe është e vendosur në Kopenhagë, Danimarkë. PANDORA shitet në më shumë se 100 vende, në 6 kontinente, në më shumë se 7,800 dyqane dhe ka rreth 27,300 punëtorë anembanë botës.
Për më shumë informacione vizitoni faqen zyrtare në www.pandorashop.mk “