Oysho - East Gate Mall

Homepage > Marka > Oysho

Oysho

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.oysho.com/wz/

Kontakto:

02/5112-833

Mediat sociale:

Oysho është një markë ndërkombëtare për sport dhe rekreacion e përkushtuar për novacione, cilësi dhe qëndrueshmëri.
Ofrojmë një gamë të gjerë koleksione teknike të disenjuara për të arritur performancën dhe rehatinë maksimale gjatë aktiviteteve sportive.
Për më tepër, koleksionet tona për rekreacion janë të përkushtuar funksionalitetit dhe llojllojshmërisë duke iu përshtatur çdo aktiviteti sportiv në oysho, në oysho, fokusi jonë në sport dhe një jete aktive.
Na motivon të vazhdojmë novacionet dhe të përmirësohemi për të ofruar gjithmonë më të mirën për klientet tanë.