Office Plus - East Gate Mall

Homepage > Marka > Office Plus

Office Plus

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.officeplus.mk/

Kontakto:

075/217-058

Kontakto:

02/5113-413

Mediat sociale:

Office Plus është një lider në treg në shitjen dhe shpërndarjen e furnizimeve dhe shërbimeve të zyrës, pajisjeve të udhëtimit dhe shkollës, mobiljeve të zyrës dhe materialeve promovuese.
Në gamën e tyre të gjerë të produkteve mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet për funksionim të suksesshëm në zyrën ose kompaninë tuaj, nga mobiljet me porosi për një hapësirë ​​pune funksionale dhe elegante, të gjitha llojet e furnizimeve të zyrës, deri tek dhuratat e biznesit dhe produktet promocionale me një opsion marke sipas dëshirës suaj.
Office Plus është themeluar në vitin 1996 dhe gjatë 25 viteve të pranisë së saj në treg ndjek vazhdimisht trendet moderne, por edhe nevojat e klientëve të saj duke ofruar zgjidhje inovative, marka të cilësisë së lartë dhe çmime dhe shërbime më të mira.
Portofoli i tyre përfshin markat më të njohura në botë, “Staedtler”, “Samsonite”, “Schneider”, “Faber Castell”, “Bisley”, “Navigator”, “Parker”, “Senator”, “Delta”, “Noki”, “Daler Rowney”, “Durable”, “Giotto”, “Hailo”, “Linc”, “Pierre Cardin”, “Anekke” dhe shumë të tjerë, duke kaluar kështu numrin prej 100 markash ndërkombëtare.
Si një kompani moderne dhe inovative që ndjek trendet moderne dhe i zbaton ato në punën e saj, Office Plus prezantoi dhe zhvilloi një web-shop online, www.officeplus.mk, gjithçka për t’iu përgjigjur shpejt dhe me efikasitet nevojave të klientëve të saj.
Historia e suksesshme e biznesit të Office Plus sot ka mbi 160 punëtorë dhe 23 objekte të shitjes me pakicë në mbarë Maqedoninë. Të udhëhequr nga misioni kryesor – Miku i zyrës suaj – Office Plus po rritet dhe evoluon vazhdimisht me një vizion të vetëm – për të ofruar gjithmonë dhe kudo më të mirën për ju.”