NLB Banka - East Gate Mall

Homepage > Marka > NLB Banka

NLB Banka

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://nlb.mk/

Kontakto:

076/361-201

Kontakto:

075/337-537

Mediat sociale:

NLB Banka është bankë lider në Republikën e Maqedonisë me trend të vazhdueshëm të rritjes dhe rezultate pozitive që nga themelimi i saj e deri më sot. Banka bën pjesë në grupin e bankave të mëdha dhe sipas totalit të aktiveve neto është institucioni i tretë më i madh bankar në vend. Suksesi është falë zbatimit të standardeve të cilësisë së lartë në funksionim, infrastrukturës moderne të teknologjisë së informacionit, strategjisë së suksesshme të tregut, si dhe menaxhimit profesional, të fuqizuar nga marka NLB. Banka ka 50 degë në të gjithë vendin, nga të cilat një nga më të avancuarat teknologjikisht ndodhet në East Gate Mall.

Për më shumë informacion vizitoni www.nlb.mk

Orët e hapjes:

E hënë – e shtunë nga ora 11:00 deri në 19:00

E diela u mbyll