Mohito - East Gate Mall

Homepage > Marka > Mohito

Mohito

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.mohito.com/special/store/

Kontakto:

070/290-467

Mediat sociale:

Mojito, gjithmonë me theks tek feminiliteti, me koleksione për çdo rast, duke ruajtur komoditetin dhe funksionalitetin. Mojito ofron koleksione të bukura, por të përballueshme, në të cilat çdo grua mund të ndihet natyrale dhe e bukur.