MKD Posta - East Gate Mall

Homepage > Marka > MKD Posta

MKD Posta

Hapur çdo ditë

Kati

-01

Faqe interneti

https://www.posta.com.mk/

Kontakto:

02/3290-762

Mediat sociale:

Misioni i Postës së Maqedonisë është që me kualitet dhe efikasitet ti përmbush kërkesat e klientëve me shërbimet postare egzistuese dhe të reja,shërbimet postare-financiare,dhe shërbime tjera,me çmime fer dhe të arsyeshme për të gjithë klientët, dhe njëkohësisht duke mbajtur llogari për stabilitetin e kompanisë dhe motivimin e puntorëve tanë.