Mikel Coffee - East Gate Mall

Homepage > Marka > Mikel Coffee

Mikel Coffee

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

025300704

Mediat sociale:

Mikel Coffee Company ose Mikel është një zinxhir kafenesh me origjinë nga Greqia, e themeluar në vitin 2008.

Kafeneja e parë u hap në të njëjtin vit në Larisa, dhe 15 vjet më vonë marka është një nga më të shpejtat në rritje në Evropë me më shumë se 350 dyqane dhe është e përhapur në Afrikë, Australi dhe SHBA.

Perveç faktit që marka është autentike për pamjen e ambienteve, është unike edhe për shijen e kafesë që kultivohet dhe bëhet enkas për to.

Ne jemi prezent në tregun e Maqedonisë nga viti 2020 (shtator), dhe aktualisht Mikel Cafe ka dy lokacione në qendër të qytetit (📍përballë Soboren Hram; Partizanski Odredi nr. 14 dhe 📍East Gate kati përdhes)