Massimo Dutti - East Gate Mall

Homepage > Marka > Massimo Dutti

Massimo Dutti

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.massimodutti.com/mk/

Kontakto:

02/5112-848

Mediat sociale:

“Massimo Dutti u themelua në vitin 1985 dhe u ble nga Inditex në vitin 1991. Tani ka mbi 790 dyqane në më shumë se 75 tregje.

Marka fillimisht kishte për qëllim modën e meshkujve. Duke filluar nga viti 1995, moda e femrave u hodh në treg në të gjitha dimensionet e saj: nga linjat më urbane deri tek ato më ‘casual’. Me këtë, Massimo Duti është konsoliduar në të gjitha nivelet si një grup me rritje kombëtare dhe ndërkombëtare, i cili sot numëron mbi 10,000 punonjës.

Që nga shtatori i vitit 2006, Massimo Dutti ka projektuar dhe shitur plotësisht linjat e mëposhtme:

Për femra: veshje për femra, aksesorë, aroma

Për meshkuj: Veshje për burra, aksesorë, rrobaqepësi Personale, Parfume”